Yazarlar
Başkanın Mesajları
Admin
Başkanın Mesajı

Sevgili Meskenspor Ailesi

Öncelikle hepinizi saygı ve Sevgi ile selamlıyorum.

Bu sene 5. Sini yaptığımız Genel K Devamı..

Admin
WEB sitemizin tekrar hayata geçirilmesinin hayırlı olmasını diliyorum

Sevgili sporseverler öncelikle sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyor WEB sitemizin tekrar hayata geçirilmesinin hayırlı olmasını d Devamı..

Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
WEB sitemizin tekrar hayata geçirilmesinin hayırlı olmasını diliyorum
Yayınlanma Tarihi: Salı, 15 Aralık 2015

Sevgili sporseverler öncelikle sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyor WEB sitemizin tekrar hayata geçirilmesinin hayırlı olmasını diliyorum.

Ertuğrulgazi Meskenspor Kulübü olarak faaliyetlerimizi ve sesimizi duyurmak amacı ile çeşitli iletişim kaynaklarını kullanıyoruz.

Ertuğrulgazi Meskenspor kulübü WEB sayfasıda artık faaliyete geçmiş bulunmakta, amacımız bu platformdan sizlere faaliyetlerimizi duyurup sizleri bilgi sahibi yapmak ve kulüp kültürümüzü geliştirmektir.

Sizlerinde ilgi ve alakası ile bu sayfamızında kısa zamanda en sık kullandığınız sayfalar arasına gireceğine ve bizlerin beraberliğine katkı yapacağına eminiz.

Sayfanın daha dinamik kullanılması amacı ile katkı yapmak isteyen arkadaşlarımızı aramıza bekliyoruz, bu konularda bilgisi ve ufku olan arkadaşlarımzın katkısı bizleri çok mutlu edecektir.

Sizlerle çok hızlı ve sıkı bir iletişim kurduğumuz facebook sayfamızdan sonra web sitesi aracılığı ile daha dinamik bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz.

Bundan böyle bu platformdan Yönetim kurulu olarak sizlerle bazı mesajlar paylaşmaya başlayacağız.

Sitemizin hayırlı olmasını diliyor hepinize saygılarımı iletiyorum

 

NEDİM KURTULUŞ

Ertuğrulgazi Meskenspor kulüp Başkanı.

Etiketler: meskenspor