Başkanın Mesajları
Admin
Başkanın Mesajı

Sevgili Meskenspor Ailesi

Öncelikle hepinizi saygı ve Sevgi ile selamlıyorum.

Bu sene 5. Sini yaptığımız Genel K Devamı..

Admin
WEB sitemizin tekrar hayata geçirilmesinin hayırlı olmasını diliyorum

Sevgili sporseverler öncelikle sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyor WEB sitemizin tekrar hayata geçirilmesinin hayırlı olmasını d Devamı..

Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
DİNAMO MESKEN'DEN EDEBALİ'YE ZİYARET
Perşembe, 05 Nisan 2018
DİNAMO MESKEN'DEN EDEBALİ'YE ZİYARET

Ertuğrulgazi Mesken Spor kulüp yönetimi olarak Yıldırım Belediye Başkanı sayın Edabaliyi ziyaret ettik.

Kulüp olarak yaptığımız faaliyetlerden ve son durumumuz hakkında bilgilendirme yaparak  , belli bir işbirliği çerçevesinde ortak paydamız olan çocuklarımız ve geçlerimiz için daha fazla neler yapabiliriz konusunda fikir alış verişinde bulunduk.

Ertuğrulgazi Mesken Spor kulüp faaliyetlerinde yaşadığı temel sıkıntı olan antreman ve maç sahaları konusunda semtimizin kültürünü daha fazla yaşatabileceğimiz zeminler üzerinde konuştuk.

İlçemizin en önemli tesislerinden olan ancak şu anda faal durumda bulunmayan Fidye Kızık tesislerinin tekrar harekete geçirilerek gençlerimizin hizmetine sunulması konusunda hem fikir kaldık, Sayın başkan hem belediye, hem kulüpler hemde fedarasyon desteği aracılığı ile bu yıl içinde bu tesisin ayağa kaldıracağı konusunda çalışma başlatacağını bildirdi.

Yaptığımız işleri daha kaliteli ve daha kapsamlı yapmak açısından tüm kurumlarımızla işbirliği yapmak yolunda faaliyetlerimiz ve ziyaretlerimiz sürecektir.

Bu ziyaretlerimizde hep yanımızda olarak bizlere gönülden destek veren değerli Gazeteci Yazar Sayın Yüksel Baysal Tüm yönetim kurulu adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Etiketler: YÖNETİM KURULU
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
50 + 21 =